за нас

Китай започна изследванията и разработването на суперкритична течност технология през 80-те години, но в китай до сега, защото налягането на екстракция на свръхкритично оборудване за извличане на коктеи е високо, когато оборудването работи нормално, а оборудването, произведено от различни производители на оборудване, се управлява предимно ръчно, рисков фактор е висок, Безопасността и надеждността са ниски, а ръчният труд се използва най-вече. Nantong мъдрост суперкритична наука & технологии развитие ко оод е високотехнологична компания, посветена на интеграцията на суперкритични течности технологии развитие и оборудване производство. Компанията е преминала сертификат за система за качество (gb/t 19001-2016/iso 9001: 2015), специализирана в персонализирани тестване, пилотна скала и промишлено свръхкритично оборудване за извличане на течности, реакция, сушене, ултра фини частици и друго оборудване. За да се подобри вътрешното свръхкритично оборудване за извличане на коктев, компанията използва пълноценно 30 години опит в дизайна на свръхкритични течности и производството на оборудване, и си сътрудничи с университета в шанхай джиао тонг, за да разработи автоматичното интелигентно свръхкритично оборудване за извличане на коупти, което запълни домашното празно място.

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

Въведение в ролята на индустриалния plc контролер


Превъзходно свръхкритично оборудване за извличане за ефективни промишлени процеси

Свръхкритичното оборудване за извличане е авангарден напредък в областта на индустриалното оборудване и компоненти, особено в областта на отделителните устройства. Тези устройства се използват широко в различни индустрии, включително фармацевтични продукти, преработка на храни и извличане на естествени продукти. Чрез използване на свръхкритични течности, като въглероден диоксид (co2), това оборудване позволява ефективно ex


Максимизиране на ефективността с суперкритични извличане системи: the ultimate guide


Свръхкритично оборудване за извличане: основен инструмент за индустриално разделяне


Подобрете вашите индустриални процеси със свръхкритично оборудване за извличане

Съдържание: 1. въведение: отприщване на силата на свръхкритичната екстракция 2. разбиране на свръхкритично оборудване за извличане 3. как работи свръхкритичното извличане 4. предимства на свръхкритично оборудване за извличане 5. приложения на свръхкритичен добив в различни индустрии 6. изборът на правилното свръхкритично оборудване за извличане за вашите нужди 7. общи често задавани въпроси за свръхкритични


Напредък в индустриалните plc контролери: задвижване на производствената ефективност

Напредъкът в индустриалните контролери на plc направи революция в производствения сектор, задвижвайки ефективността и производителността до нови височини. Тези интелигентни устройства са се развили значително през годините, предлагайки подобрена функционалност и подобрена производителност в индустриалните настройки.


Ролята на индустриалните plc контролери в съвременното производство

В съвременното производство индустриалните контролери на plc играят критична роля в осигуряването на ефективни и безпроблемни операции. Тези интелигентни устройства, често наричани програмируеми логически контролери, са предназначени за управление и наблюдение на индустриалните процеси, оптимизиране на производителността и минимизиране на времето за прекъсване.


През 2019 г. спечели титлата „ хора на синхаян“

През 2019 г. спечели титлата „ хора на синхаян“


Виж повече