Πληροφορίες για τη

Η Κίνα ξεκίνησε την έρευνα και την ανάπτυξη της υπερκριτικής τεχνολογίας υγρών το 1980, αλλά στην Κίνα μέχρι τώρα, διότι η πίεση εκχύλισης του υπερκριτικού εξοπλισμού εξαγωγής CO+ είναι υψηλή όταν ο εξοπλισμός λειτουργεί κανονικά, και ο εξοπλισμός που κατασκευάζεται από διάφορους κατασκευαστές εξοπλισμού χρησιμοποιείται κυρίως χειροκίνητα, ο συντελεστής κινδύνου είναι υψηλός, Η ασφάλεια και η αξιοπιστία είναι χαμηλή, και η χειρωνακτική εργασία χρησιμοποιείται κυρίως. Nantong Wisdom Supercritical Science & Technology Development Co., Ltd. είναι μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας αφιερωμένη στην ενσωμάτωση της υπερκριτικής τεχνολογίας και κατασκευής εξοπλισμού. Η Εταιρεία έχει περάσει την πιστοποίηση του συστήματος ποιότητας (GB/T 19001-2016/ISO 9001: 2015), ειδικευόμενη σε προσαρμοσμένες δοκιμές, Πιλοτικό και βιομηχανικό υπερκριτικό εξοπλισμό για την εξόρυξη υγρών, αντίδραση, ξήρανση, εξαιρετικά ορυκτά σωματίδια και άλλο εξοπλισμό. Προκειμένου να βελτιωθεί ο εγχώριος υπερκριτικός εξοπλισμός εξαγωγής COR, η Εταιρεία έκανε πλήρη χρήση της 30ετής εμπειρίας στο σχεδιασμό υπερκριτικών διαδικασιών και κατασκευή εξοπλισμού, και συνεργάστηκε με το Πανεπιστήμιο της Σαγκάης Jiao Tong για να αναπτύξει τον αυτόματο ευφυή εξοπλισμό εξαγωγής του υπερκριτικού εξοπλισμού, που γέμισε το εγχώριο κενό.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Εισαγωγή στο ρόλο του βιομηχανικού ελεγκτή plc


Ξεκλειδώστε το δυναμικό της σφιγκτήρας ελέγχου PLC με τη δομή γρήγορης ανοίγματος: Βελτίωση της αποδοτικότητας και της ασφάλειας στις βιομηχανικές εφαρμογές

Πίνακας Περιεχομένων: 1. Εισαγωγή: Επανάσταση βιομηχανικής απόδοσης και ασφάλειας 2. 3. Η μηχανική πίσω από τους σφιγκτήρες ελέγχου PLC 4. Πλεονεκτήματα των σφιγκτήρων ελέγχου PLC με γρήγορη άνοιγμα δομή 5. Εφαρμογές σφιγκτήρων ελέγχου PLC σε διάφορες βιομηχανίες 6. Κατασκευή και συντήρηση


Ανώτερος εξοπλισμός υπερκριτικής εξαγωγής για αποτελεσματικές βιομηχανικές διεργασίες

Ο υπερκριτικός εξαγωγικός εξοπλισμός είναι μια αιχμή προόδου στον τομέα του βιομηχανικού εξοπλισμού και των εξαρτημάτων, ιδιαίτερα στον τομέα των συσκευών διαχωρισμού. Αυτές οι συσκευές χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων φαρμακευτικών προϊόντων, επεξεργασία τροφίμων, και εξαγωγή φυσικών προϊόντων. Χρησιμοποιώντας υπερκριτικά υγρά, όπως το διοξείδιο του άνθρακα (CO2), ο εξοπλισμός αυτός επιτρέπει την αποτελεσματικότητα ex.


Μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας με υπερκριτικά συστήματα εξαγωγής:

Πίνακας Περιεχομένων: 1. Εισαγωγή: Η δύναμη των υπερκριτικών συστημάτων εξαγωγής 2. Βασικές εκθέσεις για την εφαρμογή συστημάτων υπερκριτικής εξαγωγής 6. για τη μέγιστη αποδοτικότητα 7. Συχνές ερωτήσεις (FAQ


Υπερκριτικός εξοπλισμός: Ένα ουσιαστικό εργαλείο για τη βιομηχανική διαχωρισμό


Βελτιώστε τις βιομηχανικές διεργασίες σας με υπερκριτικό εξοπλισμό εξαγωγής

Πίνακας Περιεχομένων: 1. Εισαγωγή: Απελευθέρωση της δύναμης της υπερκριτικής εξαγωγής 2. Πλεονεκτήματα του εξοπλισμού υπερκριτικής εξαγωγής 5. Εξαγωγή εξοπλισμού για τις ανάγκες σας 7.


Προελεύσεις σε βιομηχανικούς ελεγκτές PLC: Αποδοτικότητα οδήγησης

Οι εξελίξεις σε βιομηχανικούς ελεγκτές PLC έχουν φέρει επανάσταση στον κατασκευαστικό τομέα, οδηγώντας την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα σε νέα ύψη. Αυτές οι έξυπνες συσκευές έχουν εξελιχθεί σημαντικά με τα χρόνια, προσφέροντας ενισχυμένη λειτουργικότητα και βελτιωμένες απόδοση σε βιομηχανικές περιπτώσεις.


Ο ρόλος των βιομηχανικών ελεγκτών PLC στη σύγχρονη κατασκευή

Στη σύγχρονη κατασκευή, οι βιομηχανικοί ελεγκτές PLC διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην εξασφάλιση αποτελεσματικών και απρόσκοπτων λειτουργιών. Αυτές οι ευφυείς συσκευές, που συχνά αναφέρονται ως προγραμματιζόμενοι λογικοί ελεγκτές, έχουν σχεδιαστεί για τον έλεγχο και την παρακολούθηση των βιομηχανικών διεργασιών, βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας και ελαχιστοποίηση του χρόνου διακοπής.


Δείτε περισσότερα