за нас

Кина го започна истражувањето и развојот на суперкритична течност технологија во 1980-тите, но во Кина досега, бидејќи притисокот на суперкритична опрема за извлекување е висок кога опремата функционира нормално, А опремата произведува од различни производители на опрема е претежно рачно, ризикот е висок, Безбедноста и сигурноста се ниски, а претежно се користи рачна работа. Нантонг Wisdom Supercritical Science & Technology Development Co., Линд. е високата технологија посветена на интеграцијата на развојот на течности и производството на опрема на суперкритичната технологија. Компанијата го усвои квалитетскиот систем (ГБ/Т 19001-2016/ISO 9001: 2015), специјализирајќи во прилагодените тестирања, Пилот и индустриски суперкритички опрема за извлекување на течност, реакција, сушење, ултрафинен честички и други опрема. За да се подобри домашната суперкритичка опрема за извлекување, Компанијата целосно искористи 30 години искуство во дизајнот на процесот на течност и производство на опрема, и соработуваше со Универзитетот на Шангај Џао Тонг за развивање на автоматската интелигентна опрема за извлекување на ЦО, која ја исполни домашната празна.

Гледај Повеќе

Вести

Вовед на улогата на индустрискиот plc контролер.


Суперкритички опрема за извлекување за ефикасни индустриски процеси


Максимизирај ја ефикасноста со суперкритични системи за исклучување:

Содржина: Моќта на суперкритичните системи. Оптимизирање на Вашиот суперкритичен систем. За максимална ефикасност 7.


Зголемете ги вашите индустриски процеси со суперкритични опрема


Напредување во индустриски контролери на ПLC: Возање ефикасноста на производствот

Напредокот во индустриските контролери на ПЛЦ го револуционираа секторот за производство, водејќи ефикасност и продуктивноста на нови висини. Овие интелигентни уреди се еволуирале значително во текот на годините, нудејќи за подобрена функционалност и подобрена перформанса во индустриските поставувања.


Улогата на индустриските контролери на ПЛЦ во модерното производствот

Во модерното производство, индустриски контролери на ПЛЦ играат клучна улога во осигурувањето на ефикасни и беспрекорни операции. Овие интелигентни уреди, кои често се нарекуваат програмирани логички контролери, се дизајнирани да ги контролираат и следат индустриските процеси, оптимизирање на продуктивноста и минимизирање на време.


Во 2019 година, ја освои титулата „Хинхајан народ“

Во 2019 година, ја освои титулата „Хинхајан народ“


Гледај Повеќе