DESPRE

China a început cercetarea şi dezvoltarea tehnologiei lichide supercritice în anii 1980, dar în China până acum, deoarece presiunea de extracție a echipamentelor supercritice de extracție CO+ este ridicată atunci când echipamentul funcționează în mod normal; și echipamentele fabricate de diferiți producători de echipamente sunt operate în mare parte manual, factorul de risc este ridicat; Siguranța și fiabilitatea sunt scăzute, iar munca manuală este utilizată în cea mai mare parte. Subtotal Ltd. este o companie de înaltă tehnologie dedicată integrării dezvoltării tehnologiei lichide supercritice și de fabricare a echipamentelor. Compania a trecut certificarea sistemului de calitate (GB/T 19001-2016/ISO 9001: 2015), specializată în testare personalizată, echipamente industriale supercritice pentru extracție, reacție, uscare, particule ultrafine și alte echipamente. În scopul de a îmbunătăți echipamentele de extracție internă supercritice CO , Compania a folosit pe deplin experiența de 30 de ani în proiectarea de proces de lichide supercritic și fabricarea echipamentelor; și a cooperat cu Universitatea din Shanghai Jiao Tong pentru a dezvolta echipamentul inteligent de extracție supercritice, care a umplut spațiul intern.

Vezi mai mult

INFORMARE

Introducere la rolul de controller industrial plc

2023-07-31 Vezi mai mult

Deblochează potențialul pensă de control PLC cu Structura de deschidere rapidă: Creșterea eficienței și siguranței în aplicațiile industriale

Cuprins: 1. Introducere: Revoluționarea eficienței și siguranței industriale 2. Ce este o clamp de control PLC cu structura de deschidere rapidă? 3. Mecanica din spatele clemelor de control PLC 4. Avantajele clemelor de control PLC cu Structura de deschidere rapidă 5. Aplicații de cleme de control PLC în diverse industrii 6. Cele mai bune practici pentru implementarea clemelor de control PLC 7. Probleme Valoare și întreținere

2023-07-30 Vezi mai mult

Echipament supercritic de extracție pentru procese industriale eficiente

Echipamentele de extracție supercritică reprezintă un avans de ultimă oră în domeniul echipamentelor și componentelor industriale, în special în domeniul dispozitivelor de separare. Aceste dispozitive sunt folosite pe scară largă în diverse industrii, inclusiv produsele farmaceutice, prelucrarea alimentelor și extracția produselor naturale. Utilizând fluide supercritice, cum ar fi dioxidul de carbon (CO2), acest echipament permite eficienta ex.

2023-07-29 Vezi mai mult

Maximizarea eficienței cu sisteme de extracție supercritică: Ghid Ultimat

Cuprins: 1. Introducere: Puterea sistemelor de extracție supercritică 2. Cum funcționează extracția supercritică 3. Aplicații de sisteme de extracție supercritică 4. Beneficiu Sisteme de extracție supercritică 5. Considerații cheie pentru implementarea sistemelor de extracție supercritică 6. Optimizarea sistemului de extracție supercritică pentru eficiență maximă 7. Întrebări frecvente (FAQ

2023-07-29 Vezi mai mult

Echipamentele de extracţie supercritică reprezintă un instrument crucial în domeniul separarii industriale, în special în domeniul echipamentelor și componentelor industriale, cu accent specific pe echipamentele de extracție. Această tehnologie avansată utilizează fluide supercritice pentru a extrage componentele dorite din materii prime, oferind numeroase avantaje față de metodele tradiționale de extracție. Procesul implică omul.

2023-07-28 Vezi mai mult

Îmbunătățiți procesele industriale cu echipamente de extracție supercritică

Cuprins: 1. Introducere: Eliberarea puterii extracției supercritice 2. Înțelegerea echipamentelor de extracție supercritică 3. Cum funcționează extracția supercritică 4.. Avantajele echipamentelor de extracție supercritică 5. Aplicații de extracție supercritică în diferite industrii 6. Alegerea Supercritului corect. Echipament de extracție pentru nevoile dvs.

2023-07-28 Vezi mai mult

Progrese în controlorii industriali PLC: Eficiența de fabricație a conducerii

Progresele în controlorii industriali PLC au revoluționat sectorul de producție, conducând eficiența și productivitatea către noi înălțimi. Aceste dispozitive inteligente au evoluat în mod semnificativ de-a lungul anilor, oferind o funcționalitate sporită și o performanță îmbunătățită în mediul industrial.

2023-07-24 Vezi mai mult

Rolul de controlori industriali PLC în fabricarea modernă

În producția modernă, controlorii PLC industriali joacă un rol esențial în asigurarea operațiunilor eficiente și fără sudură. Aceste dispozitive inteligente, deseori denumite Controlleri Logic programabili, sunt concepute pentru a controla și monitoriza procesele industriale, optimizarea productivității și minimizarea timpului de relaxare.

2023-07-17 Vezi mai mult

Vezi mai mult