Rreth nesh

Kina filloi kërkimin dhe zhvillimin e teknologjisë superkritike të lëngut në vitet 1980, por në Kinë deri tani, sepse presioni i nxjerrjes superkritike të pajisjeve të nxjerrjes së CO-ve është i lartë kur pajisja punon normalisht, Dhe pajisjet e prodhuara nga prodhuesit e ndryshme të pajisjeve kryesisht funksionohet manualisht, faktori i rrezikut është i lartë, Siguria dhe besueshmëria janë të ulta dhe puna manuale përdoret kryesisht. Nantong Mençesi Superkritike Shkenca dhe zhvillimi i Teknologjisë Co. Ltd. është një kompani e teknologjisë së lartë e kushtuar integrimin e zhvillimit të teknologjisë së lëngjes superkritike dhe prodhimit të pajisjeve. Kompania ka kaluar certifikimin e sistemit të cilësisë (GB/T 19001-2016/ISO 9001: 2015), duke specializuar në testimet e personalizuar, Pajisje superkritike e pilot- dhe industriale për nxjerrjen e lëngut, reagimin, tharje, grimca ultrafine dhe pajisje të tjera. Në mënyrë që të përmirësohet pajisjet e nxjerrjes superkritike të CO-së, Kompania ka përdorur plotësisht përvojën e 30 viteve në projektimin e procesit të lëngut superkritik dhe prodhimin e pajisjeve, dhe bashkëpunoi me Universitetin e Shangait Jiao Tong për të zhvilluar pajisjet automatike inteligjente të nxjerrjes superkritike të CO-së, e cila e mbushën boshe të vendit.

Shih më shumë

Lajme

Paraqitja e rolit të kontrolluesit industrial plc

2023-07-31 Shih më shumë

Zhbllokimin e Potencës së PLC Kontrollit me strukturën e hapjes së shpejtë: Përmirësimi i efektivitetit dhe sigurisë në aplikimet industriale

Përmbajtja Revolucionizim efektshmërinë dhe sigurinë industriale. 3. Mekanika pas kontrolleve të PLC. Aplikimet e kërkimeve të kontrollit të PLC në Industri të ndryshme 6. Praktikat më të mira për zbatimin e fundit të kontrollit të PLC 7. probleme Hooting dhe Maintenen

2023-07-30 Shih më shumë

Pajisje e rëndësishme superkritike për procese të efektshme industriale

Pajisjet e nxjerrjes superkritike është një përparim i shkurtimit në fushën e pajisjeve dhe komponenteve industriale, veçanërisht brenda terrenit të pajisjeve të ndarjes. Këto pajisje përdoren gjerësisht në industri të ndryshme, duke përfshirë farmaceutikë, përpunimin e ushqimit dhe nxjerrjen e produkteve natyrore. Duke përdorur lëngje superkritike, si dioksidi i karbonit (CO2), kjo pajisje mundëson të bëjë të efektshme ex.

2023-07-29 Shih më shumë

Maksimizo efektshmërinë me sistemet e nxjerrjes superkritike: Udhëzimi Ultimate

Përmbajtja Fuqia e sistemeve të nxjerrjes superkritike 2. Si funksionon nxjerrja superkritike. Sistemet e nxjerrjes superkritike. Për efektshmërinë maksimumi 7. Pyetje që bëhen shpesh (FAQ)

2023-07-29 Shih më shumë

Pajisje e nxjerrjes superkritike: Një mjet i domosdoshëm për ndarjen industriale

2023-07-28 Shih më shumë

Zgjidhni proceset e tua industriale me pajisjen e nxjerrjes superkritike

2023-07-28 Shih më shumë

Përparime në Kontrolluesit Industrial të PLC: E efektshmërinë e Prodhimit të ngarkimit

Përparimi në kontrolluesit industrialë të PLC kanë revolucionuar sektorin e prodhimit, duke e drejtuar efektshmërinë dhe produktivitetin në lartësi të reja. Këto pajisje inteligjente janë zhvilluar ndjeshëm gjatë viteve, duke ofruar funksionalitetin e përmirësuar dhe performancën e përmirësuar në pozicionet industriale.

2023-07-24 Shih më shumë

Roli i Kontrolluesve të PLC Industrial në Prodhimin e Toma

Në prodhimin moderne, kontrolluesit industrialë të PLC luajnë një rol kritik në sigurimin e operacioneve të efektshme dhe të pafuqishme. Këto pajisje inteligjente, që shpesh quhen si Kontrollues të Programmable logjikës, janë projektuar për të kontrolluar dhe mbikqyrur proceset industriale, optimizimi i produktivitetit dhe minimizimin e kohës së pushimit.

2023-07-17 Shih më shumë

Shih më shumë